Olej z Orzecha Laskowego

4.99

OLEJ Z ORZECHA LASKOWEGO /Corylus Avellana Seed Oil/

Nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymany w 100%  z orzechów laskowych. Jest bogaty w witaminy A, E i kwas oleinowy. Posiada właściwości stabilizujące i ściągające. Wnika szybko w skórę, czyniąc ją miękką i elastyczną. Wzmacnia ściany naczynek krwionośnych, przyspiesza  regenerację naskórka oraz pobudza krążenie. Przeznaczony dla skóry przetłuszczającej się, łojotokowej, z trądzikiem oraz z popękanymi naczynkami.

Olej z orzecha laskowego oferowany przez firmę ETJA jest w 100% naturalny, zimnotłoczony i nierafinowany. Produkt przebadany dermatologicznie. 

SPOSÓB UŻYCIA

  • stosować bezpośrednio na skórę, dobrze i głęboko wnika w warstwy skórne
  • używać olej jako oliwkę do masażu
  • Olejowanie włosów.

Availability: Na stanie

Shopping Cart
Przewiń do góry